Gezien de huidige omstandigheden rondom het Corona virus zijn wij genoodzaakt om onze deuren dicht te houden tot in ieder geval 6 april 2020. Voor een kleine onderneming zoals Restaurant JA heeft dit een onwijs grote impact. Op de achtergrond zijn wij ons aan het voorbereiden tot Nederland weer in
goede gezondheid verkeerd. Wil je ons tot die tijd supporter? Dat kan! Klik hier om naar onze webshop te gaan en koop een JA shirt of een huisgemaakte limoncello.

Support JA door de Corona!

 

Restaurant JA is een klein sfeervol restaurant en wordt gerund door het koppel Julius en Amy. Samen werken zij eraan om hun gasten een fantastische avond te laten beleven.

Julius kookt een mooi menu voor de gasten en Amy is elke dag bezig met de wijnkaart en het gehele restaurant.

Julius en Amy doen alles samen en werken zonder personeel.
Dat creëert een intieme en persoonlijke setting. 

Julius_Amy - Copy


Amy streeft er elke dag naar om een ideale wijnkaart voor onze gasten te presenteren.

Onze wijnkaart is een mix tussen biodynamisch, klassiek en natuur. Wij werken met verschillende leveranciers dat er voor zorgt dat wij voor een ieder een mooie wijn op de kaart hebben.

Het is uiteraard ook mogelijk om bijpassende wijnen bij de gerechten te drinken. Naast wijn hebben wij heerlijke biertjes van Two Chefs en serveren wij ook huisgemaakte limoncello en huiscocktails.

 
Julius kookt een vast 3-gangen menu voor €33.
Het is mogelijk om het menu uit te breiden door te beginnen met oesters en/of een kaasplank als een extra gang. Het menu draait om seizoensproducten en ambacht; van het zuurdesem brood tot aan het ijs wordt alles zelf gemaakt.
 
Daarbij streven wij ernaar om elke week één gang te verwisselen zodat wij met 3 weken een geheel nieuw menu serveren. Uiteraard kunnen wij rekening houden met allergieën of dieetwensen. Graag horen wij deze vooraf, zodat wij een passend menu kunnen koken.
 
Helaas is onze keuken niet geschikt om een veganistisch menu te serveren