
Menu.
Restaurant JA serveert een chefsmenu bereidt door chef Julius Busscher in de open keuken. Tijdens diner zien de gasten hoe chef Julius in zijn eentje het menu voor elke gast bereid en toelicht.
In zijn menu neemt hij de gasten graag mee in zijn passies: de Franse keuken, de Japanse keuken en de Nederlandse ingrediënten.
Klik hier voor een indicatie van het menu. De prijs is €95.
Het menu wisselt frequent aan de hand van de seizoenen en de vangst van de kotters.
Chef Julius werkt in zijn keuken zonder personeel, hierdoor is het helaas niet mogelijk om rekening te houden met alle allergieën/dieetwensen. We vragen uw begrip hiervoor.
Wel mogelijk*: pescatarisch, zwanger, pinda, noten, sesamzaad, alle fruit, alle groenten
Niet mogelijk: vegetarisch, veganistisch, schaaldieren, schelpdieren, vis, gluten, eieren, soja, zuivel, lactose, mosterd, weekdieren, coeliakie, kaas
*Mits vermeld bij de reservering






Wijn.
Klik hier voor de wijnkaart.
Deze wijnkaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
Restaurant JA serveert geen vast wijnarrangement maar heeft verschillende wijnen open per glas. De wijnen die per glas worden geschonken zijn in lijn van het menu uitgekozen.
Restaurant JA biedt ook een non-alcoholisch assortiment aan.